Директорите

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Директорите

Директорите Гъмбол и Дарвин са директори на своето училище и сега те управляват в тази онлайн приключенска игра. Опитай се да помогнеш на анимационните герои на Картун Нетуърк да решат всички проблеми. Избери отговори, които ще задоволят всички в училище.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (30 гласа)

Директорите

Играй онлайн Директорите (The Principals) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Директорите е онлайн игра с гъмбол, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Директорите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Директорите (The Principals) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Директорите може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Директорите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Директорите е оценена с оценка 4.5 от 5 с 30 гласа. Играта е добавена от dobri99 и е играна 9K пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 10 месеца
OhWowItsWhimy
OhWowItsWhimy гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 10 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat