Ядосани флапи криле

регистрация
Игри онлайн Флапи птица игри

Ядосани флапи криле

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Ядосани флапи криле

Ядосани флапи криле
Това е нова версия на играта флапи птица, в която си въоръжен и трябва да си проправиш път в играта. Простреляй колоните, които препречват пътя ти и прелети колкото се може по-надалеко с птицата. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 2010
Сребърен медал
Точки 1518
Бронзов медал
Точки 936
4
Точки 786
5
A19
Точки 444
6
Точки 169
Точки
Покажи още

Ядосани флапи криле

Играй онлайн Ядосани флапи криле (Angry Flappy Wings) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ядосани флапи криле е онлайн игра с флапи птица, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ядосани флапи криле на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ядосани флапи криле (Angry Flappy Wings) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ядосани флапи криле може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Ядосани флапи криле не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ядосани флапи криле е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 645 пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 месеца
Без аватар
dj_flash спечели 936 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 5 месеца
Без аватар
mimikari спечели 153 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg