Дракула Франкенщайн и Ко

регистрация
Игри онлайн Хелоуин игри

Дракула Франкенщайн и Ко

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (6 гласа)

Дракула Франкенщайн и Ко

Дракула Франкенщайн и Ко
Дракула Франкенщайн и Ко Хората са решишли да прогонят чудовищата от техния град в тази онлайн екшън игра. Дракула, Франкенщайн, Въркулака и Мумията са в опасност и ти трбябва да им помогнеш да оцелеят. Избери си един измежду от най-популярните чудовища и спри атаката на хората, бий се срещу враговете и победи техния водач. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
- стрелба
Видео упътване

Златен медал
Точки 102322
Сребърен медал
Точки 90110
Бронзов медал
Точки 49962
4
Точки 45372
5
Точки 9546
6
Точки 9499
7
decoration
Точки 8528
8
Точки 3010
8
Точки 3010
9
Точки 2715
Точки

Дракула Франкенщайн и Ко

qrcode Играй онлайн Дракула Франкенщайн и Ко (Drakula Frankenstein and Co) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дракула Франкенщайн и Ко е онлайн игра с хелоуин, дракула, франкенщайн, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Дракула Франкенщайн и Ко на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дракула Франкенщайн и Ко (Drakula Frankenstein and Co) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Дракула Франкенщайн и Ко може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дракула Франкенщайн и Ко не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дракула Франкенщайн и Ко е оценена с оценка 4.5 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 спечели 2715 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
vikencetooo1 спечели 9499 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
taca68 спечели 3010 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg