Супер люто бягство

регистрация
Игри онлайн Игри с бягане

Супер люто бягство

Супер люто бягство
Това е бърза игра, в която трябва да управляваш търкалящата се топка, трябва да бъдеш бърз и ловък. Събери всички бонуси на пътя и избягвай препятсвията. Скачай и не пропускай лютите чушки, за да вземеш допълнителни точки.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 4.3 5 (6 гласа)
Златен медал
Точки 389470
Сребърен медал
Точки 246541
Бронзов медал
Точки 142431
4
joe
Точки 139850
5
Точки 128197
6
Точки 123815
Точки
Покажи още

Супер люто бягство

Играй онлайн Супер люто бягство (Super Spice Dash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер люто бягство е онлайн игра с бягане, избягване, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Супер люто бягство на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер люто бягство (Super Spice Dash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Супер люто бягство може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Супер люто бягство не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер люто бягство е оценена с оценка 4.3 от 5 с 6 гласа. Играта е добавена от ludmila и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
amador спечели 29793 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
nat
nat спечели 15476 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 84490 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat