Кристиано Роналдо Ритай и бягай

регистрация
Игри онлайн Игри с бягане

Кристиано Роналдо Ритай и бягай

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.8 5 (26 гласа)

Кристиано Роналдо Ритай и бягай

Кристиано Роналдо Ритай и бягай
Кристиано Роналдо Ритай и бягай В тази игра можеш да играеш с Кристиано Роналдо - един от най-добрите футболисти в света. Ритай, бягай и дриблирай с Роналдо в тази уникална игра с бягане. Отправи се на приключение из градските улици и се опитай да спечелиш колкото се може по-висок резултат. Уцели колкото може повече цели с топката и събери повече монети, за да постигнеш максимален резултат в играта. Трябва да уцелиш поне една от целите с топката, за да получиш положителен резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, space за ритане. Видео упътване

Златен медал
Точки 962
Сребърен медал
Точки 650
Бронзов медал
Точки 509
4
Точки 377
5
Точки 340
6
Точки 285
7
Точки 250
8
Точки 195
9
Точки 81
10
Точки 42
Точки

Кристиано Роналдо Ритай и бягай

Играй онлайн Кристиано Роналдо Ритай и бягай (Cristiano Ronaldo Kick and Run) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кристиано Роналдо Ритай и бягай е онлайн игра с бягане, избягване, футбол, знаменитости, от категория Спорт.

Можеш да играеш Кристиано Роналдо Ритай и бягай на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кристиано Роналдо Ритай и бягай (Cristiano Ronaldo Kick and Run) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Кристиано Роналдо Ритай и бягай не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кристиано Роналдо Ритай и бягай е оценена с оценка 3.8 от 5 с 26 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Без аватар
ginojose спечели 42 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
ginojose добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Без аватар
taca68 спечели 285 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg