Ледената принцеса Къща за кукли

регистрация
Игри онлайн Декорация игри

Ледената принцеса Къща за кукли

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.8 5 (17 гласа)

Ледената принцеса Къща за кукли

Ледената принцеса Къща за кукли Ледената принцеса Елза се нуждае от нейния замък преди да настъпи суровата зима. Принцесата те кани да се присъединиш към нея в декорацията на нейната къща за кукли, където можете заедно да изберете декорирация на стаите в замъка. Помогни на Елза да проектира своя дом мечта, използвайки невероятни декорации и кукли за замъка.

- играе се с мишката
Видео упътване

Ледената принцеса Къща за кукли

qrcode Играй онлайн Ледената принцеса Къща за кукли (Ice Princess Doll House) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ледената принцеса Къща за кукли е онлайн игра с декорация, анимационни герои, елза, къща за кукли, замръзналото кралство, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Ледената принцеса Къща за кукли на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ледената принцеса Къща за кукли (Ice Princess Doll House) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ледената принцеса Къща за кукли може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ледената принцеса Къща за кукли не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ледената принцеса Къща за кукли е оценена с оценка 3.8 от 5 с 17 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

jenn
jenn добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 години
jenn
jenn гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg