Класическо домино

регистрация
Игри онлайн Игри на дъска

Класическо домино

Класическо домино
Това е класическа игра на домино, в която се играе в отбори по двама. Целта в играта е да изиграеш всички твои домино пулове преди противниците. Можеш да поставяш само пулове, които имат еднакъв номер, като някой от краищата на редицата на полето.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 138
Сребърен медал
Точки 129
Бронзов медал
Точки 121
4
Точки 113
5
Точки 113
6
Точки 108
Точки
Покажи още

Класическо домино

Играй онлайн Класическо домино (Classic Domino) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Класическо домино е онлайн игра с игри на дъска, домино, класически, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Класическо домино на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Класическо домино (Classic Domino) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Класическо домино може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Класическо домино не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Класическо домино е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
KatiKo спечели 112 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
KatiKo спечели 71 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
KatiKo спечели 94 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat