Принцесни летен тен

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Принцесни летен тен

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.1 5 (96 гласа)

Принцесни летен тен

Принцесни летен тен Лятото наближава и принцесите Елза, Ана, Ариел и Жасмин са решили да се подготвят за плажа. Принцесите са организирали подготовката заедно, за да им е по-забавно, и ти също си поканен да се присъединиш към тях в тази игра. Помогни на момичетата да подготвят своите тела за плажа с различни козметически процедури, избери бикини и аксесоари, които ще допълнят техния стил.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Принцесни летен тен

qrcode Играй онлайн Принцесни летен тен (Princess Summer Tans) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцесни летен тен е онлайн игра с принцеса, ариел, елза, жасмин, ана игри, обличане, плаж, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Принцесни летен тен на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцесни летен тен (Princess Summer Tans) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Принцесни летен тен може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Принцесни летен тен не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцесни летен тен е оценена с оценка 4.1 от 5 с 96 гласа и е играна 24K пъти.

Последни събития

Без аватар
Juliangel2206 гласува за играта с 2 точки
Харесва миГласуване преди 3 години
atanasko
atanasko гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 години
supermimi
supermimi добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg