Плодов разбивач

регистрация
Игри онлайн Рикошет игри

Плодов разбивач

Направи любима
6
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Плодов разбивач

Плодов разбивач
Играй със сочните плодове в тази онлайн игра с разбиване на плодове. Изстреляй твоите плодове и спри нашествието на плодовете в играта. Разбий плодовете, преди да стигнат до теб или играта ще свърши. Събирай сините боровинки, за да имаш повече удари при всеки ход.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 28761
Сребърен медал
Точки 15635
Бронзов медал
Точки 13033
4
Точки 11242
5
Точки 10092
6
Точки 9733
7
Точки 9045
8
Точки 8770
9
Точки 5829
10
Точки 2366
Точки
Покажи още

Плодов разбивач

qrcode Играй онлайн Плодов разбивач (Fruit Breaker) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Плодов разбивач е онлайн игра с рикошет, плодове, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Плодов разбивач на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плодов разбивач (Fruit Breaker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Плодов разбивач може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Плодов разбивач не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Плодов разбивач е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 998 пъти.

Последни събития

Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
Без аватар
dobi66 спечели 11242 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
tptotev спечели 28761 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg