Плодов разбивач

регистрация
Игри онлайн Рикошет игри

Плодов разбивач

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Плодов разбивач

Плодов разбивач
Играй със сочните плодове в тази онлайн игра с разбиване на плодове. Изстреляй твоите плодове и спри нашествието на плодовете в играта. Разбий плодовете, преди да стигнат до теб или играта ще свърши. Събирай сините боровинки, за да имаш повече удари при всеки ход.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 19872
Сребърен медал
Точки 15635
Бронзов медал
Точки 13033
4
Точки 10092
5
Точки 9733
6
Точки 9045
Точки
Покажи още

Плодов разбивач

qrcode Играй онлайн Плодов разбивач (Fruit Breaker) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Плодов разбивач е онлайн игра с рикошет, плодове, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Плодов разбивач на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плодов разбивач (Fruit Breaker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Плодов разбивач може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Плодов разбивач не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Плодов разбивач е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 280 пъти.

Последни събития

Без аватар
tptotev спечели 19872 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
johnbas66 спечели 15635 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
tptotev добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg