Пиратски острови Нонограми

регистрация
Игри онлайн Игри на дъска

Пиратски острови Нонограми

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Пиратски острови Нонограми

Пиратски острови Нонограми
Пиратски острови Нонограми Започни едно вълнуващо пиратско приключение и открий скрити съкровища на пиратските острови в играта. По време на дългото пътешествие трябва да внимаваш за подводни скали и плитки води. Ще намериш много острови на твоя път. Сезонните пирати казват, че можеш да намериш много сандъци, пълни със съкровища. Твоята задача е да намериш колкото се може повече от тях. Ще срещнеш много кораби в морето. Ако ги вземеш, можеш да се презапасиш и да вземеш много други награди. Детекторът на кораби ще ти помогне да намериш много от тях. Трябва да бъдеш винаги готов за битка, управлявай оръдията и боеприпасите, зашото вражески кораб може да се появи по всяко време. Поправяй своя кораб след всяка битка. Ако нямаш достатъчно ресурси, за да поправиш своя кораб, трябва да се запасиш в магазина. Можеш да намериш барут, ром, топки за оръдията и перли в магазина. Завърши нивата с 3 звезди и получи нови елементи за твоята колекция. Събери пълна колекция и получи различни награди. Не забравяй за албумите със снимки, те ти дават възможност да получиш редки елементи в твоята колекция, без които не можеш да отключиш следващите нива в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Пиратски острови Нонограми

qrcode Играй онлайн Пиратски острови Нонограми (Pirate Islands Nonograms) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пиратски острови Нонограми е онлайн игра с игри на дъска, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пиратски острови Нонограми на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пиратски острови Нонограми (Pirate Islands Nonograms) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Пиратски острови Нонограми може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пиратски острови Нонограми не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пиратски острови Нонограми е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
blade
blade гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg