Гъмбол Превръзка на очите

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гъмбол Превръзка на очите

Гъмбол Превръзка на очите Гъмбол и Дарвин играят на нова игра с превръзки на очите. Анаис е тук да им помогне. Премести кутиите на нужните места, така че Гъмбол и Дарвин да могат да се срещнат. Ревю

Използвай стрелките за движение, S за действие, space за начало. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (9 гласа)
Влез в невероятният свят на ГъмболБлог
Влез в невероятният свят на ГъмболНевероятният свят на Гъмбол е анимационен сериал по Картун Нетуърк. Създателят на сериала базира някои от героите на персонажи, които по-рано са били отхвърлени в предишната му работа, и ги комбинира в сериал със смесена тематика между семейство и училище, какъвто формат точно интересува Картун Нетуърк по това време. Сериалът разказва живота на...
Прочети още

Гъмбол Превръзка на очите

Играй онлайн Гъмбол Превръзка на очите (Gumball Blind Fooled) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъмбол Превръзка на очите е онлайн игра с гъмбол, анимационни герои, картун нетуърк, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Гъмбол Превръзка на очите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъмбол Превръзка на очите (Gumball Blind Fooled) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Гъмбол Превръзка на очите не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъмбол Превръзка на очите е оценена с оценка 4.3 от 5 с 9 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
_b352007_ добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 година
jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat