Гъмбол Дино магаре преследване

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гъмбол Дино магаре преследване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.3 5 (117 гласа)

Гъмбол Дино магаре преследване

Гъмбол Дино магаре преследване Анаис е загубила своето любимо магаренце и сега Гъмбол и Дарвин го търсят в тази онлайн игра. Помогни на двамата герои на Картун Нетуърк да вземат плюшената играчка без да бъдат усетени, защото там спи свиреп динозавър.

Използвай стрелките за игра. Играч 2 използва W, A, S, D. Видео упътване

Гъмбол Дино магаре преследване

Играй онлайн Гъмбол Дино магаре преследване (Gumball Dino Donkey Dash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъмбол Дино магаре преследване е онлайн игра с гъмбол, тиранозавър рекс, динозаври, анимационни герои, картун нетуърк, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Гъмбол Дино магаре преследване на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъмбол Дино магаре преследване (Gumball Dino Donkey Dash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Гъмбол Дино магаре преследване не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъмбол Дино магаре преследване е оценена с оценка 4.3 от 5 с 117 гласа и е играна 18K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
blade
blade добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg