Годишника на Дарвин

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Годишника на Дарвин

Направи любима
7
Гласувай: 
 4.2 5 (92 гласа)

Годишника на Дарвин

Годишника на Дарвин
Годишника на Дарвин Гъмбол и Дарвин правят снимки за техния годишник в тази онлайн Картун Нетуърк игра. Управлявай двамата герои и използвай тяхната взаимопомощ, за да активираш механизми и да постигнеш целта във всяко ниво от играта.

Използвай стрелките за движение, Z за смяна на героите, C за действие. Видео упътване

Годишника на Дарвин

qrcode Играй онлайн Годишника на Дарвин (Darwin's Yearbook) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Годишника на Дарвин е онлайн игра с гъмбол, съдействие, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Годишника на Дарвин на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Годишника на Дарвин (Darwin's Yearbook) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Годишника на Дарвин може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Годишника на Дарвин не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Годишника на Дарвин е оценена с оценка 4.2 от 5 с 92 гласа и е играна 27K пъти.

Последни събития

Без аватар
addieisabaddie добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 10 месеца
fabiantv123
fabiantv123 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
fabiantv123
fabiantv123 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg