Годишника на Дарвин

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Годишника на Дарвин

Годишника на Дарвин
Годишника на Дарвин Гъмбол и Дарвин правят снимки за техния годишник в тази онлайн Картун Нетуърк игра. Управлявай двамата герои и използвай тяхната взаимопомощ, за да активираш механизми и да постигнеш целта във всяко ниво от играта.

Използвай стрелките за движение, Z за смяна на героите, C за действие. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.0 5 (55 гласа)

Годишника на Дарвин

Играй онлайн Годишника на Дарвин (Darwin's Yearbook) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Годишника на Дарвин е онлайн игра с гъмбол, съдействие, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Годишника на Дарвин на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Годишника на Дарвин (Darwin's Yearbook) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Годишника на Дарвин може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Годишника на Дарвин не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Годишника на Дарвин е оценена с оценка 4.0 от 5 с 55 гласа и е играна 19K пъти.

Избрани игри

Последни събития

fabiantv123
fabiantv123 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 месеца
fabiantv123
fabiantv123 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 3 месеца
Tommyboy
Tommyboy гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat