Принцеси черен петък

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Принцеси черен петък

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.1 5 (10 гласа)

Принцеси черен петък

Принцеси черен петък Наближава черен петък и принцесите искат да се възползват от разпродажбите в тази онлайн игра. Принцесите Елза, Моана и Спящата красавица имат нужда от нови дрехи за новата година. Помогни на красивите принцеси да вземат всичко, което е на разпродажба.

- играе се с мишката
Видео упътване

Принцеси черен петък

qrcode Играй онлайн Принцеси черен петък (Princess Black Friday Chaos) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцеси черен петък е онлайн игра с принцеса, обличане, елза, моана, спящата красавица, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Принцеси черен петък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцеси черен петък (Princess Black Friday Chaos) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Принцеси черен петък може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Принцеси черен петък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцеси черен петък е оценена с оценка 4.1 от 5 с 10 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

annamariq06
annamariq06 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
annamariq06
annamariq06 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
miley
miley гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg