Мелотопка

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Мелотопка

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (8 гласа)

Мелотопка

Мелотопка
Мелотопка Изстреляй топката и унищожи всички квадратчета в играта. Прицели се добре и спечели колкото може повече точки. Ревю

Кликни с мишката върху защриховатия квадрат и без да пускаш лявото копче избери силата и посоката, в която искаш да се изстреля топчето. Видео упътване

Златен медал
Точки 3382
Сребърен медал
Точки 3352
Бронзов медал
Точки 3346
4
Точки 2692
5
Точки 2637
6
Точки 2190
7
Точки 2121
8
Точки 2001
9
Точки 1652
10
Точки 1590
Точки
Покажи още
Флаш игри - МелотопкаБлог
Флаш игри - МелотопкаМелотопка (Meloball) е забавна онлайн флаш игра. Тук вашата задача е да съберете всички блокчета и звезди. Играта има различни нива, с различни конфигурации от блокчета и звезди. Трябва да използвате мелотопките, за да уцелите колкото може повече елементи. Във всяко ниво имате ограничен брой топки, които можете да използвате. Топките могат да се...
Прочети още

Мелотопка

Играй онлайн Мелотопка (Meloball) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мелотопка е онлайн игра с топка, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Мелотопка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мелотопка (Meloball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Мелотопка не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мелотопка е оценена с оценка 5 от 5 с 8 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
dinko1 спечели 2692 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 години
wife
wife спечели 2121 точки
Харесва миХаресва миТочки преди 6 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg