Фънджи Спелунджи

регистрация
Игри онлайн Фънджи игри

Фънджи Спелунджи

Фънджи Спелунджи Играй с Фънджи в недрата на Земята в тази онлайн Картун Нетуърк игра. Прокопай тунел в земята и събирай костите и скъпоценните камъни по пътя до крайната цел във всяко ниво на играта.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)

Фънджи Спелунджи

Играй онлайн Фънджи Спелунджи (The Fungies Spelungies) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Фънджи Спелунджи е онлайн игра с фънджи, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Фънджи Спелунджи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Фънджи Спелунджи (The Fungies Spelungies) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта Фънджи Спелунджи може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Фънджи Спелунджи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Фънджи Спелунджи е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от dan и е играна 455 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat