Бягсво в ходела

регистрация
Игри онлайн Хотел игри

Бягсво в ходела

Направи любима
Гласувай: 
 4.1 5 (11 гласа)

Бягсво в ходела

Бягсво в ходела Гмурни се в един нов свят на хотели в тази онлайн 3D социална игра. Тук можеш да срещнеш много хора и да направиш нови приятели. Облечи се стилно с красиви дрехи и аксесоари и впечатли аутидорията в играта. Декорирай своята стая в хотела с различни мебели и предмети. Научи тайни жестове и танцови стъпки и купонясвай до сутринта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Бягсво в ходела

Играй онлайн Бягсво в ходела (Hotel Hideaway) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Бягсво в ходела е онлайн игра с хотел, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Бягсво в ходела на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Бягсво в ходела (Hotel Hideaway) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Бягсво в ходела не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Бягсво в ходела е оценена с оценка 4.1 от 5 с 11 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg