Опаковани мечки

регистрация
Игри онлайн Ние мечоците игри

Опаковани мечки

Опаковани мечки
Това е класическа онлайн маджонг игра с мечоците от Картун Нетуърк. Комбинирай еднаквите кутии в играта и изчисти полето. Опитай се да разопаковаш мечките колкото се може по-бързо, за да получиш допълнителни точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 84805
Сребърен медал
Точки 74505
Бронзов медал
Точки 67725
4
Точки 57570
5
Точки 40835
6
Точки 38915
Точки
Покажи още

Опаковани мечки

Играй онлайн Опаковани мечки (Boxed Up Bears) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Опаковани мечки е онлайн игра с ние мечоците, маджонг, картун нетуърк, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Опаковани мечки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Опаковани мечки (Boxed Up Bears) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Опаковани мечки може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Опаковани мечки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Опаковани мечки е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от jonkvil и е играна 387 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
ariel61 спечели 15785 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
diani2008 спечели 9610 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
Без аватар
papiflan спечели 1595 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat