Морковена криза

регистрация
Игри онлайн Шантави рисунки игри

Морковена криза

Морковена криза
Бъгс Бъни е на лов за моркови в тази онлайн игра. ПРисъедини се към заека в градината на Йосемити Сам и събери колкото се може повече моркови. Бъди внимателен, да не те хванат, и изпълни целта всеки един ден. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 11410
Сребърен медал
Точки 7430
Бронзов медал
Точки 5430
4
Точки 3390
5
Точки 770
6
Точки 360
Точки
Покажи още

Морковена криза

Играй онлайн Морковена криза (Carrot Crisis) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Морковена криза е онлайн игра с шантави рисунки, бъгс бъни, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Морковена криза на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Морковена криза (Carrot Crisis) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Морковена криза може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Морковена криза не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Морковена криза е оценена с оценка 4 от 5 с 3 гласа. Играта е добавена от gancho и е играна 439 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 7430 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 8 часа
paralelen
paralelen спечели 0 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
DeHuTy спечели 10 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat