Надпревара за пържени картофи

регистрация
Игри онлайн Ние мечоците игри

Надпревара за пържени картофи

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.7 5 (9 гласа)

Надпревара за пържени картофи

Надпревара за пържени картофи
Мечоците от анимационния сериал Ние мечоците ще приготвят вкусни пържени картофи в тази онлайн игра с готвене. Присъедини се към мечките и сервирай вкусни картофи със сос на клиентите. Пържи картофите, сложи ги в чиния и добави вкусни сосове според предпочитанията на всеки клиент. Бъди бърз и не оставяй клиентите да чакат прекалено дълго. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 45640
Сребърен медал
Точки 44330
4
Точки 36590
5
Точки 32230
6
Точки 32070
Точки
Покажи още

Надпревара за пържени картофи

Играй онлайн Надпревара за пържени картофи (French Fry Frenzy) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара за пържени картофи е онлайн игра с ние мечоците, симулация на работа, готвене, картун нетуърк, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Надпревара за пържени картофи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара за пържени картофи (French Fry Frenzy) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Надпревара за пържени картофи може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Надпревара за пържени картофи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара за пържени картофи е оценена с оценка 3.7 от 5 с 9 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
yaya спечели 4720 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
heyheyh спечели 21730 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
VANIA_777 спечели 36590 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg