Надпревара на хълма 8

регистрация
Игри онлайн Надпревара на хълма

Надпревара на хълма 8

Надпревара на хълма 8 Състезавай се в надпреварата на хълма във водния парк в тази осмва част на играта. Стигни до финалната точка, като преодоляваш препятсвията по пътя.

Използвай стрелките за управление, space за скок и каскада. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Надпревара на хълма 8

Играй онлайн Надпревара на хълма 8 (Uphill Rush 8) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Надпревара на хълма 8 е онлайн игра с надпревара на хълма, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Надпревара на хълма 8 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Надпревара на хълма 8 (Uphill Rush 8) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Надпревара на хълма 8 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Надпревара на хълма 8 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Надпревара на хълма 8 е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от sWeeT_Kitty и е играна 709 пъти.

Избрани игри

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat