Гъмбол Стигни далеко

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гъмбол Стигни далеко

Гъмбол Стигни далеко
Гъмбол и Дарвин ще играят на ръгби в тази забавна онлайн игра. Дарвин ще хвърля топката, а Гъмбол трябва да е хване. Задачата на Гъмбол обаче не е лесна, понеже по пътя лежат купища препятсвия. Тичай и скачай и помогни на героя да избегне препятсвията и да стигне колкото се може по-надалеко в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 2841
Сребърен медал
Точки 2461
Бронзов медал
Точки 2306
4
Точки 1805
5
Точки 1608
6
Точки 1429
Точки
Покажи още

Гъмбол Стигни далеко

Играй онлайн Гъмбол Стигни далеко (Gumball Go Long) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъмбол Стигни далеко е онлайн игра с гъмбол, разстояние, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Гъмбол Стигни далеко на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъмбол Стигни далеко (Gumball Go Long) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Гъмбол Стигни далеко може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Гъмбол Стигни далеко не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъмбол Стигни далеко е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от jessie и е играна 555 пъти.

Избрани игри

Последни събития

NayantharaR
NayantharaR спечели 867 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
mickeymanda
mickeymanda спечели 956 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat