Рицарски ключ

регистрация
Игри онлайн Рицари игри

Рицарски ключ

Направи любима
4
Гласувай: 
 3.8 5 (6 гласа)

Рицарски ключ

Рицарски ключ
Рицарски ключ Присъедини се към рицаря в неговото приключение и събирай златото в тази онлайн игра. Скачай и се плъзгай по стените и стигни до изхода, като избягваш капаните по пътя. Събери всичките златни монети, за да получиш максимален резултат. Резултатът на играча се нулира при затваряне на играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 84660
Сребърен медал
Точки 1680
Бронзов медал
Точки 1590
4
Точки 1400
5
Точки 1300
6
Точки 820
Точки
Покажи още

Рицарски ключ

qrcode Играй онлайн Рицарски ключ (Knight Wrench) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Рицарски ключ е онлайн игра с рицари, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Рицарски ключ на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Рицарски ключ (Knight Wrench) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Рицарски ключ може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Рицарски ключ не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Рицарски ключ е оценена с оценка 3.8 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 1680 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
veni164
veni164 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 месеца
Без аватар
katja спечели 84660 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg