Рицарски ключ

регистрация
Игри онлайн Рицари игри

Рицарски ключ

Рицарски ключ
Рицарски ключ Присъедини се към рицъря в неговото приключение и събирай златото в тази онлайн игра. Скачай и се плъзгай по стените и стигни до изхода, като избягваш капаните по пътя. Събери всичките златни монети, за да получиш максимален резултат. Резултатът на играча се нулира при затваряне на играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.8 5 (6 гласа)
Златен медал
Точки 439750
Сребърен медал
Точки 24900
Бронзов медал
Точки 1300
4
Точки 820
5
Точки 450
6
Точки 350
Точки
Покажи още

Рицарски ключ

Играй онлайн Рицарски ключ (Knight Wrench) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Рицарски ключ е онлайн игра с рицари, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Рицарски ключ на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Рицарски ключ (Knight Wrench) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Рицарски ключ може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Рицарски ключ не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Рицарски ключ е оценена с оценка 3.8 от 5 с 6 гласа и е играна 941 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
katja спечели 5400 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
katja добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 дни
Без аватар
katja спечели 13170 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat