Новогодишно парти предизвикателство Обличане

регистрация
Игри онлайн Обличане игри

Новогодишно парти предизвикателство Обличане

Новогодишно парти предизвикателство Обличане Принцеса Елза и Мулан ще празнуват Нова Година заедно в тази онлайн игра с обличане. Принцесите са решили да си устроят новогодишно предизвикателство и да окрасят дворците и да изберат облекла в стила на техните царства. В царството на Елза например главният символ на новата година е празничното дърво. Подаръци се поставят под дървото и сладки се поставят на масата. Помогни на двете принцеси да се справят с предизвикателството, избери облекло и декорация в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 2.7 5 (7 гласа)

Новогодишно парти предизвикателство Обличане

Играй онлайн Новогодишно парти предизвикателство Обличане (New Year Party Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Новогодишно парти предизвикателство Обличане е онлайн игра с обличане, елза, мулан, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Новогодишно парти предизвикателство Обличане на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Новогодишно парти предизвикателство Обличане (New Year Party Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Новогодишно парти предизвикателство Обличане може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Новогодишно парти предизвикателство Обличане не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Новогодишно парти предизвикателство Обличане е оценена с оценка 2.7 от 5 с 7 гласа и е играна 298 пъти.

Избрани игри

Последни събития

love2play
love2play гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 6 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat