Дръпни преградите

регистрация
Игри онлайн Прегради игри

Дръпни преградите

Дръпни преградите Това е увлекателна логическа игра с прегради. В играта има неограничено количество нива, предизвикателства и много забавление. Огледай внимателно нивото и планирай твоите ходове, за да премахнеш преградите в правилния ред. Не допускай бомбите да докоснат балончетата.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Дръпни преградите

Играй онлайн Дръпни преградите (Pull Pins) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дръпни преградите е онлайн игра с прегради, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Дръпни преградите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дръпни преградите (Pull Pins) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дръпни преградите може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Дръпни преградите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дръпни преградите е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 353 пъти.

Избрани игри

Последни събития

appoline
appoline добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat