Завий надясно

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Завий надясно

Завий надясно
В тази състезателна игра можеш единствено да завиваш надясно. На пръв поглед изглежда лесно, но в действителност задачата е трудна. Управлявай колата и се опитай да направиш колкото може повече обиколки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (4 гласа)

Завий надясно

Играй онлайн Завий надясно (Race Right) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Завий надясно е онлайн игра с коли, умения, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Завий надясно на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Завий надясно (Race Right) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Завий надясно може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Завий надясно не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Завий надясно е оценена с оценка 4.2 от 5 с 4 гласа и е играна 578 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Gabnono спечели 14 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
manuelmcm
manuelmcm спечели 115 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
johnbas66 спечели 19 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat