Уигъл

регистрация
Уигъл
Играй с малкия червей в тази онлайн игра. Избягай от наводнението в играта и стигни колкото се може по-надалеко. Избягвай стените и черните дупки. Субирай розовите точки, за да възстановиш силата си. Можеш да удряш топките и да скачаш през рампите, да събираш монети, магнити и различни бонуси. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)
Класация за Уигъл
Днес
Всички

Уигъл

Играй онлайн Уигъл (Wiggle) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уигъл е онлайн игра с змия, разстояние, избягване, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Уигъл на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уигъл (Wiggle) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Уигъл може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Уигъл не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уигъл е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 316 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
eli90909 спечели 34 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
vdk7
vdk7 спечели 11 точки (23 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Katq
Katq спечели 35 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat