Лоши злодеи

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.8 5 (7 гласа)

Лоши злодеи

Лоши злодеи
Играй с героите от Малки титани и победи лошите злодеи в тази онлайн игра. Мамот, Джинкс и Гизмо пращат своите миньони, за да спрат Малките титани. Плъзгай се по земята и удряй враговете, за да ги победиш преди да са стигнали до границата. Отбягвай атаките на враговете и победи злодеите в края на нивата. Отключи нови герои и местности. Всеки герой има уникална специална способност. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 39497
Сребърен медал
A19
Точки 19170
Бронзов медал
Точки 10242
4
Точки 9922
5
Точки 9627
6
Точки 7089
Точки
Покажи още

Лоши злодеи

qrcode Играй онлайн Лоши злодеи (Bad Guy Blitz) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лоши злодеи е онлайн игра с малки титани, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Лоши злодеи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лоши злодеи (Bad Guy Blitz) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Лоши злодеи може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Лоши злодеи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лоши злодеи е оценена с оценка 3.8 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 7089 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
OldTop
OldTop спечели 2438 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 9 месеца
GaRoNi
GaRoNi спечели 6972 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 9 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg