Мини голф Скъпоценна почивка

регистрация
Игри онлайн Мини голф игри

Мини голф Скъпоценна почивка

Мини голф Скъпоценна почивка
Играй голф в по време на почивката и събирай скпоценни камъни. Бъди точен и събери всички камъни преди да вкараш топката в дупката. Опитай се да завършиш всяко ниво с колкото се може по-малко удари. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 2460
Сребърен медал
Точки 2450
Бронзов медал
Точки 2450
4
Точки 2420
5
Точки 2380
6
Точки 2380
Точки
Покажи още

Мини голф Скъпоценна почивка

Играй онлайн Мини голф Скъпоценна почивка (Mini Putt Gem Holiday) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мини голф Скъпоценна почивка е онлайн игра с мини голф, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Мини голф Скъпоценна почивка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мини голф Скъпоценна почивка (Mini Putt Gem Holiday) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Мини голф Скъпоценна почивка може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Мини голф Скъпоценна почивка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мини голф Скъпоценна почивка е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 224 пъти.

Избрани игри

Последни събития

ve19
ve19 спечели 250 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
manuelmcm
manuelmcm спечели 2230 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
manuelmcm
manuelmcm спечели 480 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat