Гласувай за Гъмбол

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гласувай за Гъмбол

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (52 гласа)

Гласувай за Гъмбол

Гласувай за Гъмбол Гъмбол се кандидатира на следващите избори в тази онлайн игра. Неговия приятел Дарвин ще му помогне да стане популярен, като събира различни предмети и прави снимки за кампанията му. Играй с двамата анимационни герои, скачай по платформите, събирай предмети и прави снимки, за да завършиш всички нива в играта.

Използвай стрелките за движение, Z за смяна на героите, space за действие. Видео упътване

Гласувай за Гъмбол

qrcode Играй онлайн Гласувай за Гъмбол (Vote for Gumball) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гласувай за Гъмбол е онлайн игра с гъмбол, платформи, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Гласувай за Гъмбол на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гласувай за Гъмбол (Vote for Gumball) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Гласувай за Гъмбол може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Гласувай за Гъмбол не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гласувай за Гъмбол е оценена с оценка 4.4 от 5 с 52 гласа и е играна 7K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg