Титанично сърцеразбиване

регистрация
Игри онлайн Малки титани игри

Титанично сърцеразбиване

Титанично сърцеразбиване
Робин е намерил любовно писмо от Старфаиър и сега трябда да следва сърцата в тази онлайн игра. Малките титани ще помогнат на Робин да премине през опасните сърца в играта. Стреляй и разбий всички сърца, докато не изчезнат напълно. Завърши всички нива, за да откриеш Старфаиър. Всяко отключено ниво и всяка спечелена звезда дават една точка към резултата от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, space за стрелба. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 78
Сребърен медал
Точки 68
4
Точки 56
5
Точки 48
6
Точки 45
Точки
Покажи още

Титанично сърцеразбиване

Играй онлайн Титанично сърцеразбиване (Titanic Heartbreak) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Титанично сърцеразбиване е онлайн игра с малки титани, анимационни герои, картун нетуърк, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Титанично сърцеразбиване на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Титанично сърцеразбиване (Titanic Heartbreak) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Титанично сърцеразбиване не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Титанично сърцеразбиване е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 505 пъти.

Избрани игри

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 8 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
OldTop
OldTop спечели 6 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
katja спечели 78 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat