Ом Ном Тупкане

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Ом Ном Тупкане

Ом Ном Тупкане
Ом Ном Тупкане Нашият малък зелен приятел се търкаля в ново приклчение в тази онлайн игра с подскачащи топки. Героят ще срещне силни противници, които трябва да отстрани, като изстреля топки по тях. Прицели се, стреляй и използвай отскоците на топките, за да преминеш през 40 предизвикателни нива и 4 различни среди. Подобрявай своите умения по пътя, за да можеш да победиш най-силните противници.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Ом Ном Тупкане

Играй онлайн Ом Ном Тупкане (Om Nom Bounce) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ом Ном Тупкане е онлайн игра с топка, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ом Ном Тупкане на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ом Ном Тупкане (Om Nom Bounce) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ом Ном Тупкане може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Ом Ном Тупкане не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ом Ном Тупкане е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 568 пъти.

Избрани игри

Последни събития

ludmila
ludmila гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat