Оцеляване сам вкъщи

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Оцеляване сам вкъщи

Направи любима
Гласувай: 
 4.2 5 (37 гласа)

Оцеляване сам вкъщи

Оцеляване сам вкъщи Гъмбол и неговите приятели са сами вкъщи без храна и трябва да оцелеят в тази онлайн игра. Помогни на Гъмбол да намери храна и различни предмети, за да построй своя лагер за оцеляване. Бъди бърз и оцелей докато доставката на бургери пристигне.

Използвай стрелките за движение, Z за действие, X за използване на храна. Видео упътване

Оцеляване сам вкъщи

qrcode Играй онлайн Оцеляване сам вкъщи (Home Alone Survival) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Оцеляване сам вкъщи е онлайн игра с гъмбол, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Оцеляване сам вкъщи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Оцеляване сам вкъщи (Home Alone Survival) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Оцеляване сам вкъщи може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Оцеляване сам вкъщи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Оцеляване сам вкъщи е оценена с оценка 4.2 от 5 с 37 гласа и е играна 6K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg