Заключен в кулата

регистрация
Игри онлайн Малки титани игри

Заключен в кулата

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (7 гласа)

Заключен в кулата

Заключен в кулата Робин от Малки титани е заключен в кулата в тази онлайн игра. Помогни на героя да премине през всички препятсвия и да стигне до изхода на кулата. Целта във всяко ниво на играта е да отключиш изхода и да стигнеш до вратата.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Заключен в кулата

Играй онлайн Заключен в кулата (Tower Lockdown) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Заключен в кулата е онлайн игра с малки титани, платформи, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Заключен в кулата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Заключен в кулата (Tower Lockdown) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Заключен в кулата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Заключен в кулата е оценена с оценка 4 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg