Отритнат

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Отритнат

Отритнат
Робин се изкачва по кулата в тази онлайн игра. Много препятсвия летят надолу покрай сградата и ти трябва да помогнеш на героя да ги избегне. Изкачи се по кулата и събирай монетите по пътя. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 2465
Бронзов медал
Точки 1455
4
Точки 1400
5
Точки 1215
6
Точки 1125
Точки
Покажи още

Отритнат

Играй онлайн Отритнат (Kicked Out) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Отритнат е онлайн игра с малки титани, събиране, избягване, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Отритнат на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Отритнат (Kicked Out) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Отритнат може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Отритнат не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Отритнат е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 746 пъти.

Последни събития

PLamenna
PLamenna спечели 810 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
trin2006addme спечели 60 точки (22 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
GaRoNi
GaRoNi спечели 1100 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg