Ресторант мания

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Ресторант мания

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (5 гласа)

Ресторант мания

Ресторант мания
Гъмбол има нова работа в ресторанта за през лятото в тази онлайн игра. Помогни на героя да сервира на клиентите и да събира наградите в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, space за подаване на храна. Видео упътване

Златен медал
Точки 39305
Сребърен медал
Точки 31425
Бронзов медал
Точки 23130
4
Точки 19400
5
Точки 15190
6
Точки 6195
Точки
Покажи още

Ресторант мания

Играй онлайн Ресторант мания (Manic Canteen) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ресторант мания е онлайн игра с гъмбол, ресторант, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Ресторант мания на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ресторант мания (Manic Canteen) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ресторант мания може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Ресторант мания не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ресторант мания е оценена с оценка 4.4 от 5 с 5 гласа и е играна 606 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 31425 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
johnbas66 спечели 22215 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
Kami75rr спечели 23130 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg