Един на един

регистрация
Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Един на един

Един на един
Играй с Малки титани и спечели всички битки един на един в тази онлайн екшън игра. Избери герой между Робин, Старфайър, Киборг, Бийст Бой и Рейвън. Избягвай препятсвията в играта и победи противниците, за да стигнеш до крайната битка, където трябва да победиш главния злодей. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра, стрелките и 1, 2, 3 за игра с Бийст Бой. Видео упътване

Златен медал
Точки 47660
Сребърен медал
Точки 42000
Бронзов медал
Точки 41790
4
Точки 28460
5
Точки 22760
6
Точки 21150
Точки
Покажи още

Един на един

Играй онлайн Един на един (One on One) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Един на един е онлайн игра с малки титани, умения, стрелба, от категория Екшън.

Можеш да играеш Един на един на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Един на един (One on One) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Един на един не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Един на един е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 805 пъти.

Последни събития

Taki
Taki спечели 42000 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Sarvente
Sarvente спечели 41790 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Taki
Taki спечели 42000 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg