Гъмбол Подреди

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гъмбол Подреди

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (9 гласа)

Гъмбол Подреди

Гъмбол Подреди
В къщата на Гъмбол цари пълен безпорядък и някой трябва да подреди стаите в тази онлайн игра. Помогни на Гъмбол да подреди всички стаи в къщата. Бъди бърз и премини през цялата къща преди времето да изтече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 7060
Сребърен медал
Точки 5290
Бронзов медал
Точки 3945
4
Точки 3705
5
Точки 2370
6
Точки 2125
7
Точки 1100
8
Точки 1080
9
Точки 1055
10
Точки 1005
Точки
Покажи още

Гъмбол Подреди

qrcode Играй онлайн Гъмбол Подреди (Gumball Tidy Up) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъмбол Подреди е онлайн игра с гъмбол, чистене, умения, картун нетуърк, анимационни герои, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Гъмбол Подреди на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъмбол Подреди (Gumball Tidy Up) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Гъмбол Подреди може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Гъмбол Подреди не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъмбол Подреди е оценена с оценка 4.5 от 5 с 9 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 825 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
stivynh
stivynh спечели 1100 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
VANIA_777 спечели 3705 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg