Гъмбол Подреди

регистрация
Игри онлайн Гъмбол игри

Гъмбол Подреди

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (5 гласа)

Гъмбол Подреди

Гъмбол Подреди
В къщата на Гъмбол цари пълен безпорядък и някой трябва да подреди стаите в тази онлайн игра. Помогни на Гъмбол да подреди всички стаи в къщата. Бъди бърз и премини през цялата къща преди времето да изтече. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 7060
Сребърен медал
Точки 5290
Бронзов медал
Точки 2520
4
Точки 2370
5
Точки 2125
6
Точки 1005
Точки
Покажи още

Гъмбол Подреди

Играй онлайн Гъмбол Подреди (Gumball Tidy Up) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Гъмбол Подреди е онлайн игра с гъмбол, чистене, умения, картун нетуърк, анимационни герои, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Гъмбол Подреди на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Гъмбол Подреди (Gumball Tidy Up) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Гъмбол Подреди може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Гъмбол Подреди не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Гъмбол Подреди е оценена с оценка 5 от 5 с 5 гласа и е играна 667 пъти.

Последни събития

Без аватар
trin2006addme спечели 915 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 8 часа
Без аватар
rozaly_y спечели 900 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
pedina спечели 990 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg