Епичен Гал

регистрация
Игри онлайн Игри с бягане

Епичен Гал

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Епичен Гал

Епичен Гал
Играйте с галския войник и му помогнете да избяга в тази епична игра. Плъзнете, за да преместите войника между платформите и атакувайте враговете по пътя. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 2111
Сребърен медал
decoration
Точки 1282
Бронзов медал
Точки 759
4
Точки 451
5
Точки 343
6
Точки 337
8
Точки 271
9
Точки 255
10
Точки 223
Точки
Покажи още

Епичен Гал

qrcode Играй онлайн Епичен Гал (Epic Gaul) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Епичен Гал е онлайн игра с бягане, разстояние, средновековни, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Епичен Гал на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Епичен Гал (Epic Gaul) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Епичен Гал може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Епичен Гал не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Епичен Гал е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 529 пъти.

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 2111 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
veni164
veni164 спечели 759 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Без аватар
pedina спечели 82 точки (20 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg