Мечета във въздуха

регистрация
Игри онлайн Ние мечоците игри

Мечета във въздуха

Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)

Мечета във въздуха

Мечета във въздуха
Малките мечета ще летят в небето в тази онлайн игра. Присъединете се към мечките и покажете уменията си, докато скачате от един фенер на друг. Събирайте монетите във въздуха и се опитайте да не паднете или играта ще свърши. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 19880
Сребърен медал
Точки 17370
Бронзов медал
Точки 16950
4
Точки 9900
5
Точки 5360
6
Точки 5050
Точки
Покажи още

Мечета във въздуха

Играй онлайн Мечета във въздуха (Big Air Bears) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мечета във въздуха е онлайн игра с ние мечоците, умения, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Мечета във въздуха на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мечета във въздуха (Big Air Bears) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Мечета във въздуха може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Мечета във въздуха не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мечета във въздуха е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа и е играна 302 пъти.

Последни събития

Без аватар
Dancho спечели 1900 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
johnbas66 спечели 4810 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
OkayToBeWhite
OkayToBeWhite спечели 10 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg