Йети сензация

регистрация
Игри онлайн Игри с бягане

Йети сензация

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (1 глас)

Йети сензация

Йети сензация
Йети е издирван и трябва да избяга в тази онлайн игра. Помогни на смутения Йети да намери път до дома си и да избяга. Избягни лошите снежни човеци, опасни капани и други препятствия. Събирай бонусите по пътя и ги използвай, за да купиш нови подобрения в магазина в играта. Избягай колкото може по-далеч. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката или стрелките наляво и надясно за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 4474
Сребърен медал
Точки 4031
Бронзов медал
Точки 3619
4
Точки 3175
5
Точки 2358
6
Точки 1862
Точки
Покажи още

Йети сензация

Играй онлайн Йети сензация (Yeti Sensation) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Йети сензация е онлайн игра с бягане, избягване, йети, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Йети сензация на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Йети сензация (Yeti Sensation) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Йети сензация може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Йети сензация не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Йети сензация е оценена с оценка 4 от 5 с 1 гласа и е играна 308 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 1617 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
GaRoNi
GaRoNi спечели 1684 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
antog спечели 41 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg