Разбит герой

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Разбит герой

Разбит герой Бийст Бой е изгонен от къщата на Teen Titans в тази онлайн игра на платформа. Героят е решен да се върне обратно. Помогни на героя да премине през препятствията в играта и да се върне обратно в къщата, където му е мястото.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Разбит герой

Играй онлайн Разбит герой (Housebroken Hero) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разбит герой е онлайн игра с малки титани, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Разбит герой на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разбит герой (Housebroken Hero) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Разбит герой не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разбит герой е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg