Хартиен полет

регистрация
Игри онлайн Приключенски

Хартиен полет

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Хартиен полет

Хартиен полет Помогни на малките хартиени самолетчета да прелетят покрай препятствията в тази онлайн приключенска игра. Опитай се да спечелиш възможно най-много точки в тази проста и предизвикателна игра. Полети в небето и се носи по въздуха надолу, докато се опитваш да достигнеш възможно най-далече.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Хартиен полет

qrcode Играй онлайн Хартиен полет (Paper Flight) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хартиен полет е онлайн игра с самолети, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Хартиен полет на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хартиен полет (Paper Flight) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Хартиен полет може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Хартиен полет не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хартиен полет е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 227 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg