Хартиен полет

регистрация
Игри онлайн Приключенски

Хартиен полет

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Хартиен полет

Хартиен полет Помогни на малките хартиени самолетчета да прелетят покрай препятствията в тази онлайн приключенска игра. Опитай се да спечелиш възможно най-много точки в тази проста и предизвикателна игра. Полети в небето и се носи по въздуха надолу, докато се опитваш да достигнеш възможно най-далече.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Хартиен полет

Играй онлайн Хартиен полет (Paper Flight) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хартиен полет е онлайн игра с самолети, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Хартиен полет на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хартиен полет (Paper Flight) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Хартиен полет може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Хартиен полет не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хартиен полет е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 81 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg