Уно Четири цвята

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Уно Четири цвята

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.1 5 (6 гласа)

Уно Четири цвята

Уно Четири цвята Това е онлайн игра на карти Уно с четири цвята. Играта може да се играе против компютъра или с други играчи онлайн. Избери режим и започни играта на карти. Постави карти със същия цвят или число и се освободи колкото може по-бързо от всички карти, за да спечелиш играта. Не забравяй да натиснеш бутона с 1, когато ти остане една карта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Уно Четири цвята

qrcode Играй онлайн Уно Четири цвята (Uno Multiplayer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уно Четири цвята е онлайн игра с карти, в мрежа, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Уно Четири цвята на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уно Четири цвята (Uno Multiplayer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Уно Четири цвята може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Уно Четири цвята не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уно Четири цвята е оценена с оценка 4.1 от 5 с 6 гласа и е играна 780 пъти.

Последни събития

Без аватар
andyw добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца
PLamenna
PLamenna гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 4 месеца
Без аватар
luciana добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg