Уно Четири цвята

регистрация
Игри онлайн Игри с карти

Уно Четири цвята

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.3 5 (3 гласа)

Уно Четири цвята

Уно Четири цвята Това е онлайн игра на карти Уно с четири цвята. Играта може да се играе против компютъра или с други играчи онлайн. Избери режим и започни играта на карти. Постави карти със същия цвят или число и се освободи колкото може по-бързо от всички карти, за да спечелиш играта. Не забравяй да натиснеш бутона с 1, когато ти остане една карта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Уно Четири цвята

Играй онлайн Уно Четири цвята (Uno Multiplayer) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уно Четири цвята е онлайн игра с карти, в мрежа, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Уно Четири цвята на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уно Четири цвята (Uno Multiplayer) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Уно Четири цвята може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Уно Четири цвята не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уно Четири цвята е оценена с оценка 4.3 от 5 с 3 гласа и е играна 192 пъти.

Последни събития

Без аватар
andyw добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
PLamenna
PLamenna гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
Без аватар
luciana добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg