Дама с приятели

регистрация
Игри онлайн Игра на дама

Дама с приятели

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Дама с приятели

Дама с приятели Играй дама с играчи от цял свят в тази онлайн игра. Мести своите пионки и прескочи пионките на другия играч, за да победиш. Можеш да играеш със случаен играч онлайн или да създадеш игра и да играеш заедно с приятел.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Дама с приятели

qrcode Играй онлайн Дама с приятели (Checkers with Buddies) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дама с приятели е онлайн игра с игра на дама, игри на дъска, в мрежа, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Дама с приятели на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дама с приятели (Checkers with Buddies) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дама с приятели може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Дама с приятели не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Дама с приятели е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 411 пъти.

Последни събития

Без аватар
raffy добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg