Война на цивилизации Майсторско издание

регистрация
Игри онлайн Война игри

Война на цивилизации Майсторско издание

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Война на цивилизации Майсторско издание

Война на цивилизации Майсторско издание Това е бърза стратегическа игра, която включва всичките 4 издания на играта Война на цивилизации. Избери любимото си издание и покажи дълбоки тактически способности в битка в стотици нива. Завладей различни сгради, бий се с опасни чудовища и поведи хората си към победа.

- играе се с мишката
Видео упътване

Война на цивилизации Майсторско издание

qrcode Играй онлайн Война на цивилизации Майсторско издание (Civilizations Wars Master Edition) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Война на цивилизации Майсторско издание е онлайн игра с война игри, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Война на цивилизации Майсторско издание на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Война на цивилизации Майсторско издание (Civilizations Wars Master Edition) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Война на цивилизации Майсторско издание може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Война на цивилизации Майсторско издание не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Война на цивилизации Майсторско издание е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 585 пъти.

Последни събития

jordi
jordi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg