Смесен свят Почивни дни

регистрация
Игри онлайн Смесен свят игри

Смесен свят Почивни дни

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.7 5 (7 гласа)

Смесен свят Почивни дни

Смесен свят Почивни дни
Смесен свят Почивни дни Влез отново в света на смесените форми и цветове във втората част на тази онлайн игра. Твоята задача е да премахнеш малките чудовища от платформите. Някои от тях са много упорити и ще се опитат да се защитят. Използвай своя герой, за да победиш всички чудовища и да завършиш всяко ниво от играта. Сините блокчета ще се плъзнат по платформите, кафявите ще се превърнат в правоъгълна платформа, зелените ще използват дългия си език, за да хванат и издърпат враговете. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 22713
Златен медал
Точки 22713
Сребърен медал
Точки 22542
Бронзов медал
Точки 22401
4
Точки 21457
5
Точки 21190
6
Точки 20912
7
Точки 20572
8
Точки 20128
9
Точки 18047
Точки
Покажи още

Смесен свят Почивни дни

qrcode Играй онлайн Смесен свят Почивни дни (Mixed World Weekend) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Смесен свят Почивни дни е онлайн игра с смесен свят, физика, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Смесен свят Почивни дни на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Смесен свят Почивни дни (Mixed World Weekend) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Смесен свят Почивни дни може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Смесен свят Почивни дни не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Смесен свят Почивни дни е оценена с оценка 4.7 от 5 с 7 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

A19
A19 спечели 15057 точки (12 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Rabat
Rabat спечели 17804 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
mcelhans спечели 685 точки (29 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg