Вийни на хартия

регистрация
Игри онлайн Война игри

Вийни на хартия

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Вийни на хартия

Вийни на хартия Това е бърза стратегическа игра с невероятна хартиена анимация. Покажи твоите тактически способности, за да победиш врага. Можеш да играеш с три различни племена. Избери едно от тях и поведи отбора си към победа в редица от предизвикателни нива. Целта в играта е да превземеш базата на противника и да превземеш цялото му царство. Трябва също да обърнеш внимание на вражеските атаки и да защитиш своето царство. Завземи сгради, научи нови магически умения и отключи различни постижения. Очакват те часове забавление в тази стратегическа игра.

- играе се с мишката
Видео упътване

Вийни на хартия

qrcode Играй онлайн Вийни на хартия (Paper Craft Wars) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Вийни на хартия е онлайн игра с война игри, животни, мобилни, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Вийни на хартия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Вийни на хартия (Paper Craft Wars) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Вийни на хартия може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Вийни на хартия не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Вийни на хартия е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 317 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg