Кимоно мода

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Кимоно мода

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Кимоно мода

Кимоно мода Принцеса Милана е решила да се потопи в традиционната японска мода в тази онлайн игра за момичета. Играй с принцесата и комбинирай модерни и класически традиционни японски облекла. Започни играта с декорация на стаята на принцесата и избери някои предмети. След това можеш да избереш различни гримове - класически или блестящи, с които ще те забележат. След това можеш да избереш и дрехи, с които да облечеш красивата принцеса. Разгледай луксозните кимона с оргинален дизайн. Не забравяй да добавиш и сладки аксесоари, за да завършиш външния вид на принцесата.

- играе се с мишката
Видео упътване

Кимоно мода

qrcode Играй онлайн Кимоно мода (Kimono Fashion) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Кимоно мода е онлайн игра с принцеса, мода игри, гримиране, декорация, обличане, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Кимоно мода на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Кимоно мода (Kimono Fashion) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Кимоно мода може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Кимоно мода не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Кимоно мода е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 755 пъти.

Последни събития

Iblis
Iblis добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg