Игриво коте

регистрация
Игри онлайн Физични игри

Игриво коте

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (2 гласа)

Игриво коте

Игриво коте
Игривото коте скучае и твоята задача е да поиграеш с него в тази онлайн игра. Опитай се да прекараш топката прежда до котето, за да може то да не скучае. Премахни правилните елементи в правилния момент, за да търкулнеш топката вълнена прежда до котето. Направи котето щастливо и събери трите монети във всяко ниво за максимален резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 5662800
Сребърен медал
Точки 947200
Бронзов медал
Точки 735400
4
Точки 201000
5
Точки 87000
6
Точки 59500
Точки
Покажи още

Игриво коте

qrcode Играй онлайн Игриво коте (Playful Kitty) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Игриво коте е онлайн игра с физика, котки, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Игриво коте на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Игриво коте (Playful Kitty) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Игриво коте може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Игриво коте не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Игриво коте е оценена с оценка 4 от 5 с 2 гласа и е играна 207 пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 947200 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 часа
Без аватар
johnbas66 спечели 735400 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
rozaly_y спечели 59500 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg